Over ons

Ventilatiespot.nl dé webshop voor alles wat te maken heeft met ventilatiesystemen. Denk hierbij aan ventilatieoplossingen voor woonhuizen maar u kunt bij ons ook terecht voor systemen voor kantoorpanden, kinderdagverblijven, hotels, restaurants en meer. 

Ventilatiespot.nl is geboren uit onze passie voor ventilatie
We staan nog in de kinderschoenen maar groeien snel en hebben al meer dan 20 jaar kennis in huis. De huidige directeur is ruim 20 jaar geleden begonnen als onderhoudsmonteur / installateur voor HVAC systemen in de zakelijke markt. Na enige tijd werd de keuze gemaakt om de overstap te maken naar de consumentenmarkt, de geboorte van Alpha Ventilatie vond toen plaats. Door de kennis en ervaring werd dit al snel een succes. De afgelopen jaren zijn we veelal bezig geweest om onze kennis over ventilatiesystemen verder uit te breiden en ons team op te leiden tot échte ventilatiespecialisten. Om jou nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij met ons team Ventilatiespot.nl opgezet.

Een fijne service
Niets is zo prettig als een fijne service. Wanneer je bij ons een bestelling plaatst kun je de beste service verwachten. Samen met ons team staan we achter deze overtuiging en daarom staan we altijd voor je klaar om een zo goed mogelijke service en 100% eerlijkheid te bieden. 

Kennis
Om de juiste beslissing te maken, is kennis nodig. Voordat wij nieuwe producten online plaatsen zorgen wij ervoor dat wij alle ins en outs kennen zodat we je zowel voor als na jouw aankoop kunnen voorzien van extra informatie en uitleg als je daar behoefte aan hebt. Elk product is door ons zelf getest en geïnstalleerd. Alle informatie op Ventilatiespot.nl komt voor uit specialistische kennis en uitgebreid onderzoek.

Ventilatiespot.nl, voor een gezond binnenklimaat!