Verzending & bezorging

Bij Ventilatiespot.nl profiteer je van een snelle levering. We doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis of op het werk af te leveren.

Bezorgtijden Nederland
We beloven ‘voor 20:00 besteld, direct verzonden’, dit betekent dat we je bestelling dezelfde dag nog overleveren, als je vóór 20:00 uur hebt besteld en betaald. Doe je dit na 20:00 uur, dan leveren we je bestelling de volgende dag over.

Verzendkosten Nederland
Is het totale bedrag van je bestelling hoger dan €25? Dan is de verzending gratis. Onder de €25 bedragen de verzendkosten €3,95. Let op: dit geldt uitsluitend voor bestellingen binnen Nederland.

 Besteld vóór 20:00 uur op:   Leverdag
 Maandag  Dinsdag
 Dinsdag  Woensdag
 Woensdag  Donderdag 
 Donderdag  Vrijdag
 Vrijdag  Zaterdag
 Zaterdag  Dinsdag
 Zondag  Dinsdag

Verzendkosten België
Bestel je vanuit België? Dan zijn de verzendkosten €7,95 als je onder de €75 bestelt. Boven de €75 profiteer je van gratis verzending.

Ventilatiespot.nl is aangesloten bij Webshop Keurmerk. De onderstaande informatie komt voort uit de nieuwste regelgeving sinds 1 juli 2018 die we hebben ontvangen van Webshop Keurmerk.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.