Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van de meestgestelde vragen over levertijd, bestellen, betalen en voorraad.

Wat is de levertijd van de producten?

Producten die je voor 20.00 uur besteld, worden (mits voorradig) dezelfde dag nog verzonden. Je hebt ze dan de volgende dag in huis. Ben je benieuwd wanneer het bezorgd wordt bij bestellingen in het weekend? Bekijk dan onze pagina over levering.

Wat kost het verzenden?

Bestellingen boven de €25,- verzenden wij gratis in heel Nederland. Voor bestellingen onder de €25,- betaal je slechts €3,95 aan verzendkosten. Grote zendingen op bijvoorbeeld meerdere pallets worden door eigen transporteurs bezorgd. Dit zullen wij u dan persoonlijk berichten. In dat geval betaalt u geen verzendkosten.

Kan ik mijn aankoop afhalen?

Bepaalde bestellingen kunnen ook in ons afhaalmagazijn worden opgehaald. Op werkdagen tussen 09:00 uu en 17.00 uur is het mogelijk om uw bestelling op te halen. Bij ons afhaalmagazijn kun je pinnen of contant betalen. Wil je een bestelling op komen halen? Neem dan eerst contact met ons op. Afhalen is namelijk alleen mogelijk op afspraak.

Ik wil van mijn koop af, is dit mogelijk?

Dit is mogelijk. Je kunt jouw aankopen binnen 30 dagen gratis retour sturen. Meer informatie? Ga dan naar retouren en service.

Ik heb een klacht, wat moet ik doen?

Heb je een klacht? Dan betreuren wij dat ten zeerste maar uiteraard staan wij voor je klaar om je te helpen. Stuur een mail met je klacht naar klachten@ventilatiespot.nl en wij proberen je zo snel mogelijk te helpen met je klacht. Na ontvangst van je bericht, ontvang je van ons een bevestiging waarna we je klacht in behandeling nemen. Mocht het spijtige geval zich voordoen dat wij er samen niet uitkomen, dan kun je je wenden tot de geschillencommissie van Stichting Webshop Keurmerk. Omdat wij te allen tijde streven naar tevreden klanten, willen we dit uiteraard voorkomen.

Wat zijn de betaalmethoden?

Bij Ventilatiespot.nl kun je bijna op alle mogelijke manieren betalen. Meer informatie? Kijk dan bij betaalmethoden.

Kan ik ook zakelijk bestellen?

Wij verkopen ook aan bedrijven. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

Kan ik mijn producten laten installeren?

Ja, wij kunnen alle producten ook installeren en monteren. Wij installeren jaarlijks duizenden systemen in woningen en kantoorpanden.Ventilatiespot.nl is namelijk onderdeel van Alpha Ventilatie B.V., Alpha Ventilatie B.V. is gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van ventilatiesystemen. 

Zijn alle producten altijd voorradig?

Alle producten in de webshop zijn voorraading tenzij anders vermeld. Het kan wel eens voorkomen dat een product niet meer op voorraad is, in dat geval doen wij er alles om het product weer zo snel mogelijk binnen te krijgen.